International Diploma in Internet & Social Media Marketing

International Diploma in Internet & Social Media Marketing

Πληροφορίες

Το Internet Marketing είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να προσελκύσετε τους πελάτες της επιχείρησής σας, ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Μπορεί να συναντήσετε τους όρους Online Marketing ή Digital Marketing, οι οποίοι αναφέρονται στο ίδιο ακριβώς αντικείμενο, το οποίο είναι η διαδικασία προώθησης μιας επιχείρησης ή επωνυμίας μέσω του διαδικτύου, χρησιμοποιώντας εργαλεία που βοηθούν στην απόκτηση πελατών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Πτυχιούχους και φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του Internet Marketer.
  • Ελεύθερους επαγγελματίες, που έχουν ως στόχο την αύξηση των εσόδων της επιχείρησής τους, μέσω του διαδικτυακού Marketing.
  • Στελέχη Επιχειρήσεων που είναι υπεύθυνοι για την προώθηση της επιχείρησης στην οποία εργάζονται.

Το Internet Marketing είναι ένας γενικός όρος που περιλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα τακτικών και στρατηγικών προώθησης. Για αυτό χωρίζεται σε αρκετές υποκατηγορίες με κυριότερη από αυτές τη Social Marketing, διότι ο αριθμός των χρηστών των Social Media είναι τεράστιος την περίοδο που διανύουμε.

Το πιστοποιημένο πρόγραμμα «Internet & Social Marketing» της Vellum Global Educational Services αναλύει τις στρατηγικές της διαδικτυακής προώθησης επιχειρήσεων με τη χρήση των σημαντικότερων εργαλείων όπως είναι, μεταξύ άλλων, οι πλατφόρμες της Google και το Facebook.

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να σας παρέχει τις γνώσεις για να προωθήσετε την επιχείρησή σας ή τις επιχειρήσεις τρίτων (ως ειδικός Internet Marketing) με δύο τρόπους, είτε εντελώς δωρεάν χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία, είτε μέσω πληρωμένων διαφημίσεων.

Αποκτήστε το «Internet & Social Marketing» και ενισχύστε το βιογραφικό σας κάνοντας την διαφορά στην αγορά εργασίας, καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να προωθήσει προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω διαδικτύου.

Ο σύγχρονος τρόπος εκμάθησης μέσω τηλεκατάρτισης έχει ως στόχο να δώσει τους καταρτιζόμενους, γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της διαδικασίας διαδικτυακής προώθησης επιχειρήσεων.

Μετά το τέλος της επιμόρφωσης οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν:

  • Μοριοδοτούμενη Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος, η οποία θα συνοδεύεται από το συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass με απόδοση μονάδων ECVET.
  • Αναγνωρισμένη πιστοποίηση «Vellum International Diploma in Internet & Social Media Marketing».

Το πρόγραμμα «International Diploma in Internet & Social Media Marketing» είναι τρίμηνης διάρκειας και διδάσκεται αποκλειστικά με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης.

User Avatar
Ο Θωμάς Δούμας γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Αλεξάνδρειας, πετυχαίνοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις την είσοδό του στο τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς». Από το 2009 έως και σήμερα, εργάζεται ως Full Stack Web Developer και System Administrator. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, έχει συνεργαστεί με πλήθος εταιρειών για τη δημιουργία των ιστοσελίδων και των ηλεκτρονικών τους καταστημάτων, όπως επίσης και για τη δημιουργία των εταιρικών τους δικτύων ή τη βελτίωση των δικτύων που προϋπήρχαν, με στόχο τη μέγιστη δυνατή απόδοση και ασφάλεια των συστημάτων τους. Από το 2010 έως και το 2014 εργάστηκε παράλληλα ως μισθωτός στο Αριστοτέλειο Φροντιστήριο Μ.Ε., το οποίο εδρεύει στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Δημιούργησε το εσωτερικό δίκτυο της εταιρείας, την πλατφόρμα διδασκαλίας εξ’ αποστάσεως και την υποδομή cloud με την οποία γίνεται η πλήρης διαχείριση του μαθητολογίου. Δίδαξε επίσης το μάθημα της Πληροφορικής, αποκτώντας έτσι διδακτική εμπειρία. Πιστοποιήθηκε μέσω σεμιναρίων, τα οποία διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο Φροντιστών Ημαθίας, στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων» και στην «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών».
ΑΝΔΡΙΑΝΑ Μ.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα με βοήθησε να καταλάβω τις βασικές λειτουργίες τόσο της διαφήμισης μέσω Facebook, όσο και της Google. Σαν καθηγητής και καθοδηγητής, κύριε Δούμα, ήσασταν λιτός και περιεκτικός σε όλες τις ενότητες. Με τα παραδείγματα που μας δώσατε, κάνατε «ζωντανή» την γνώση. Το πρόγραμμα αυτό, με έχει βοηθήσει πολύ και στο βιογραφικό μου , αλλά και στην επαγγελματική μου ιδιότητα, ανοίγοντας μου περισσότερες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Γ.
Άψογη και κατατοπιστική παρουσίαση του υλικού του προγράμματος από το διδάσκοντα με ευκολία κατανόησης και πολλά παραδείγματα ως προς τον τρόπο χρήσης για την σωστή ρύθμιση μιας διαφημιστικής καμπάνιας.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
ΑΣΠΑΣΙΑ Λ.
Από τα λίγα σεμινάρια που άξιζαν. Δεν χρησιμοποίησα τελικά τις γνώσεις αλλά για ένα μήνα που έτρεξα καμπάνια για το website του συζύγου πήγε περίφημα.
Ευχαριστώ πολύ!
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ.
Συνολικά το πρόγραμμα ήταν αρκετά κατατοπιστικό και σίγουρα αξίζει τα χρήματά του. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, καθώς χρησιμοποίησα στην πράξη τα όσα έμαθα υλοποιώντας μια διαφημιστική εκστρατεία στην google για λογαριασμό της εταιρείας που εργαζόμουν.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ.
Θεωρώ ότι ήταν αρκετά καλή η εμπειρία μου. Τα μαθήματα σε βίντεο ήταν σε καλή ποιότητα και η ύλη κατανοητή και πλήρης.
ΦΩΤΗΣ Δ.
Μπορώ να πω πως έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την επικοινωνία μαζί σας αλλά και με τους φορείς του προγράμματος.
Μπορεί το επίπεδο των εξετάσεων να μην ήταν ιδιαίτερα υψηλό, αλλά ο όγκος πληροφορίας και η δομή τους με κάλυψαν πλήρως και ήδη πολλές εφαρμογές που έχω διδαχτεί τις κάνω ήδη πράξη στη δουλειά μου.
Σωστά δομημένο πρόγραμμα και αν όλα τα προγράμματα του FreeStudies είναι έτσι, είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθω κάποια στιγμή για κάποια περαιτέρω πιστοποίηση.
ΣΟΦΙΑ Δ.
Εγώ προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τον τρόπο που το αναλύσατε. Ακόμα και τώρα συμβουλεύομαι τα video σας όταν δεν είμαι για κάτι σίγουρη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ Κ.
Το μάθημα ήταν πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό. Ήταν πραγματικά το μοναδικό διαδικτυακό σεμινάριο που έχω παρακολουθήσει ως τώρα, το οποίο είχε τη σωστή αναλογία θεωρητικής και πρακτικής γνώσης. Επίσης, σε ένα θέμα που εξελίσσεται συνεχώς και είναι πολύ σύγχρονο, έδωσε πάρα πολλές έγκυρες πληροφορίες σε βαθμό που πραγματικά μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να ξεκινήσω να ασχολούμαι ενεργά με τα Social Media Marketing & κυρίως να μπορώ να εκμεταλλεύομαι τα Google Analytics.
ΣΤΡΑΤΟΣ Π.
Ήταν ένα ωραίο πρόγραμμα! Το Social Media Marketing εξελίσεται ασταμάτητα!!
Χάρη στο πρόγραμμα δημιούργησα μια βάση για να μπορώ να καταλαβαίνω αυτά που βλέπω στα social και να τα ερμηνεύω σωστά! Στο εκπαιδευτικό κομμάτι, είχε τεράστιας ποσότητας θεωρία, με περίεργες έννοιες!
Είμαι ευχαριστημένος που επέλεξα το πρόγραμμα αυτό και επίσης είμαι ευχαριστημένος από την διδασκαλία σας!
ΘΩΜΑΣ Κ.
Όλα ήταν εξαιρετικά τοποθετημένα και άρτια οργανωμένα από πλευρά σας ως προς εμάς τους μαθητές! Συγχαρητήρια και πάλι!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ.
Το μάθημα ήταν κατατοπιστικότατο και πολύ έγκυρο όσο αφορά τα πιο σημαντικά εργαλεία του digital marketing. Επίσης οι αναλύσεις σας και ο τρόπος που τα παρουσιάσατε θα πω ότι ήταν ο κατάλληλος και δεν με δυσκολέψατε σε κανένα σημείο.
Previous
Next