Πιστοποίηση στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (e-shop)

Πιστοποίηση στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (e-shop)

Πληροφορίες

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Κατασκευή Ιστοσελίδων & Ηλεκτρονικών καταστημάτων» είναι μια εκπαιδευτική εμπειρία που θα σας εισάγει στον κόσμο της δημιουργίας ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων με τη χρήση του δημοφιλούς συστήματος διαχείρισης περιεχομένου, του WordPress. Αυτός ο οδηγός σπουδών θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη δομή του προγράμματος, τους στόχους του και το περιεχόμενο που θα καλύψετε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Σχεδιασμένο για αρχάριους και όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν στον κόσμο του WordPress, το πρόγραμμα παρέχει εκτενείς οδηγίες για τη δημιουργία, προσαρμογή και διαχείριση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν πώς να εγκαταστήσουν το WordPress σε διακομιστή αλλά και τοπικά στον Η/Υ τους, να επιλέξουν θέματα και πρόσθετα, καθώς και πώς να προσαρμόσουν την εμφάνιση και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους. Επιπλέον, θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να δημιουργούν και να διαχειρίζονται ηλεκτρονικά καταστήματα χρησιμοποιώντας το WooCommerce, ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα για το e-commerce (ηλεκτρονικό εμπόριο) στο WordPress.

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να δημιουργείτε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα χρησιμοποιώντας το WordPress. Θα αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση του περιεχομένου, την προσαρμογή εμφάνισης και τη διαχείριση των ηλεκτρονικών πωλήσεων, ανοίγοντας νέες επαγγελματικές ευκαιρίες στον ψηφιακό κόσμο.

Οι λόγοι που κάνουν το wordpress τόσο δημοφιλές είναι η ευκολία στη χρήση του, η ελεύθερη άδεια χωρίς περιορισμούς καθώς και η πολύ μεγάλη προσφορά δωρεάν λογισμικού.

Τι θα μάθετε σε αυτό το μάθημα

Θα αποκτήσετε όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να γίνετε ένας αξιόπιστος σύμβουλος του WordPress.

Απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσεων

Θα δημιουργείτε όμορφα και μοντέρνα Sites και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας, για να έχετε επιπλέον εισόδημα από την κατασκευή και συντήρηση των ιστοσελίδων.

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο για να σας προετοιμάσει για όλες τις πτυχές του WordPress.

Έχει δημιουργηθεί για να καλύψει όσους επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για ειδικούς στο WordPress, αλλά και όσους θέλουν να κατασκευάσουν την προσωπική τους ιστοσελίδα.

Ως το τέλος του μαθήματος, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε δωρεάν ή φθηνά εργαλεία για να κατασκευάζετε σύγχρονα Web Sites. Επίσης, θα δημιουργήσετε αρκετά Sites και θα μάθετε και τις προηγμένες λειτουργίες του WordPress.

Πιο συγκεκριμένα θα μάθετε:

  • Εγκατάσταση
  • Φιλοξενία
  • Servers
  • Θέματα
  • Πρόσθετα
  • Back up
  • Contact Forms
  • E-Commerce

Όλα τα παραπάνω, θα έχουν ως αποτέλεσμα να γίνετε πρωτοπόροι και να εξειδικευτείτε στο WordPress, όπως και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε την κατασκευή και την υποστήριξη ιστοσελίδων.

Μεθοδολογία εκπαίδευσης

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης έχει τρίμηνη διάρκεια και οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου online.

Πιστοποίηση

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού «VELLUM WEB AND E-SHOP DESIGN CERTIFICATE» από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services.

User Avatar
Η Ζαχαριά Σοφία είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και έχει εργαστεί πολλά χρόνια σε μεγάλη εμπορική εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας στην εξυπηρέτηση πελατών στον τομέα των νέων τεχνολογιών και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής τόσο σε μεμονωμένους πελάτες όσο και σε πελάτες επιχειρήσεων (B2B). Επίσης, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, όπου έχει αναλάβει τη διδασκαλία σε προγράμματα κατάρτισης του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου, καθώς και την παροχή τεχνικής υποστήριξης. Έχει αναλάβει επίσης και την ανάπτυξη και υποστήριξη ιστοσελίδων του Πανεπιστημίου. Πρόσφατα, ολοκλήρωσε με Άριστα το δεύτερο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και επί του παρόντος παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης (MBA in Management Information Systems) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Το ενδιαφέρον της επικεντρώνεται γύρω από την ανάπτυξη ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως το WordPress και το Woocommerceαλλάκαι τα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης.
ΜΙΧΑΗΛ
Ευχαριστώ πολύ τόσο για την ενημέρωση όσο και για την εκπληκτική δουλειά που έχετε κάνει με τα μαθήματα. Ιδιαίτερα κατανοητά και κατατοπιστικά όλα τα βίντεο και με πολλές συμβουλές από μέρους σας! Σύντομα θα μπω στη διαδικασία να παρακολουθήσω και άλλα σχετικά βίντεο!
Και πάλι ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας.
Κ. ΑΝΔΡΕΑΣ
Σας ευχαριστώ πολύ κ. Χαριτάκη για την εξαίρετη συνεργασία. Πραγματικά είστε πολύ μεταδοτικός και αναλυτικός στο αντικείμενο διδασκαλίας σας. Εύχομαι όλες αυτές τις γνώσεις που πήρα από σας να τις μετουσιώσω σε μια κερδοφόρα επαγγελματική πορεία. Και πάλι σας ευχαριστώ!
ΕΛΕΝΑ Μ
Αγαπητέ κ. Χαριτάκη,
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά νέα!
Με μια μικρή καθυστέρηση θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα τέλεια δομημένα και κατατοπιστικά μαθήματα. Η επιτυχία μου με ποσοστό 100% οφείλεται σε 'σας!
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Β
Αγαπητέ Κύριε Καθηγητά,
Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
Οφείλω να πω ότι οι διαλέξεις σας ήταν πολύ αναλυτικές.
Ειδικά για το λάθος της αρχικής σελίδας, είχα την αίσθηση ότι η ερώτηση ήθελε απλά την διαγραφή του προηγούμενου τίτλου αλλά όχι την μετονομασία σε αρχική. Ήταν θέμα παρερμηνείας μου.
Σας ευχαριστώ και μακάρι να έχω την τύχη να ξανά συνεργαστώ μαζί σας.
ΠΑΡΗ Χ.
Καλησπέρα Παναγιώτη,
Ευχαριστώ πολύ!
Ήθελα να σε συγχαρώ για το υλικό του μαθήματος κ για τον τρόπο παρουσίασης. Πολύ περιεκτικό και κατατοπιστικό. Μπράβο σου!
Μ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Καλησπέρα κ. Χαριτάκη,
Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για τις πληρέστατες βιντεο-διαλέξεις, καθώς ήταν πολύ κατατοπιστικές και έμαθα πάρα πολλά πράγματα που δεν γνώριζα, ειδικά όσον αφορά τα ηλεκτρονικά καταστήματα!
Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
K. Χαριτάκη καλημέρα σας,
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και συγχαρητήρια για την σπουδαία δουλειά την οποία κάνετε, οι σημειώσεις και τα βιντεάκια τα οποία έχετε ανεβάσει είναι εξαιρετικά, με βοηθήσατε πάρα πολύ πάνω στο αντικείμενο. Σίγουρα θα παρακολουθήσω και άλλα μαθήματά σας μελλοντικά.
Συγχαρητήρια και πάλι για την εξαιρετική σας δουλειά.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β.
Καλημέρα
Ευχαριστώ πολύ
Το είχα δει αυτό και με απασχολούσε το συγκεκριμένο σημείο, διότι σε κάποια από τα ερωτήματα είχατε ζητήσει να διαγραφεί ο τίτλος Αρχική από την αρχική σελίδα και κατόπιν δεν υπήρχε κάποια άλλη οδηγία.
Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ και πάλι ήταν ένα πολύ ωραίο σεμινάριο και έμαθα παρά πολλά πράγματα.
ΜΠΑΚΑΛΗΣ Γ.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ, πολλά συγχαρητήρια για το επίπεδο του εκπαιδευτικού υλικού. Με βοηθήσατε πάρα πολύ να έχω πλήρη εικόνα για το wordpress
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Κ.
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και τις επισημάνσεις σας κύριε Χαριτάκη! Έμαθα πολλά από το πρόγραμμά σας και είμαι βέβαιη ότι το πιστοποιητικό αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό χαρτί για την επαγγελματική μου πορεία.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο και εις το επανιδείν!
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Μ.
Κύριε Παναγιώτη,
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Είχα μια πάρα πολύ θετική και ευχάριστη εμπειρία μέσα από το μάθημα σας και απέκτησα γνώση που θα έπαιρνε πολύ περισσότερο χρόνο να την αποκτήσω εμπειρικά!
Σας ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω να συνεχίσετε και γιαπί όχι και με κάποιες γλώσσες προγραμματισμού (σε προσιτές πάντα τιμές) ή ακόμα και μαθήματα κύκλων με επίπεδα ώστε να μπορείτε να εμβαθύνετε σε πιο εξειδικευμένα θέματα και μαζί με σας και εμείς!
ΒΙΒΗ Λ.
Σας ευχαριστώ πολύ. Το υλικό που είχατε ήταν πολύ αναλυτικό, με βοήθησε πολύ.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Τ.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Η καθοδήγηση σας μέσω των βίντεο ήταν πολύ βοηθητική.
Χ. Α
Σας ευχαριστώ κύριε Χαριτάκη. Το σεμινάριο ήταν ενδιαφέρον και εσείς αρκετά επεξηγηματικός!
ΘΑΝΑΣΗΣ Α.
Κύριε Χαριτάκη
Σας ευχαριστώ , τα μαθήματα σας με βοήθησαν πραγματικά πάρα πολύ να κατανοήσω το wordpress.
ΣΑΣΑ Α.
Κύριε καθηγητά .
Θεωρώ πως η αγωνιά μου εκείνη την ημέρα με έκανε να κάνω αυτά τα 3 λάθη γιατί τώρα που τα βλέπω , το θεωρώ ανόητο εκ μέρους μου που τα έκανα. Μπορεί κιόλας κάποια από αυτά να μην τα δημοσίευα πάνω στην βιασύνη μου.
Εκείνο όμως που θέλω να σας πω είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου δώσατε. Ομολογώ πως σήμερα που δοκίμασα να μπω στο μάθημα δεν είχα πια πρόσβαση στην πλατφόρμα ειλικρινά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί λίγο πολύ όλους αυτούς τους μήνες είχατε γίνει βίωμα.
Ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι όταν τελειοποιήσω λίγο ακόμα τις γνώσεις πάνω σ αυτό το αντικείμενο, να μπορέσω να σας στείλω το δείγμα δουλείας μου, για να μου πείτε την γνώμη σας.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ.
Ευχαριστώ πολύ κ.Παναγιώτη και με την σειρά μου θα ήθελα να δώσω και σε σας συγχαρητήρια για το μάθημα και την μεταδοτικότητα της διδασκαλίας σας. Σας εύχομαι καλή συνέχεια.
ΦΑΝΗ Ξ.
Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!
Είμαι πολύ χαρούμενη!!!
Και σας ευχαριστώ και προσωπικά για όλη την βοήθεια που μου δώσατε αυτό το διάστημα.
ΣΟΦΙΑ Β.
Σας ευχαριστώ παρά πολύ και εσάς προσωπικά για την βοήθεια σας στις απορίες που σας εξέφραζα.
Β. ΑΚΗΣ
Καλημέρα σας Κύριε Χαριτάκη,
Σας ευχαριστώ πολύ για την γνώση που μου μεταδώσατε μέσω της ποιοτικής σας διδασκαλίας, η οποία θα μου φανεί σίγουρα χρήσιμη.
Εκτιμώ επίσης την ευελιξία που υπήρξε από τη μεριά σας και της ομάδας σας, για την εξέταση όταν αυτό χρειάστηκε δεδομένων των δύσκολων συνθηκών. Σας εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια σε αυτό που κάνετε.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Γ.
Καλημέρα σας,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άριστη ποιότητα του σεμιναρίου και την τόσο αναλυτική περιγραφή των βίντεο.
ΧΡΗΣΤΟΣ Μ.
Καλημέρα σας, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση διόρθωση και απάντηση σας. Ήσασταν εξαιρετικός στις παρουσιάσεις σας. Θα ήθελα να σας ζητήσω εάν είναι εφικτό να πάρω στην κατοχή μου τα βίντεο από τα μαθήματα ούτως ώστε να μπορώ να τα ξαναδιαβάσω μελλοντικά.
ΓΕΩΡΓΙΑ Μ.
Αγαπητέ κύριε Χαριτάκη,
σας ευχαριστώ θερμά για το μήνυμά σας.
Το μάθημά σας ήταν ιδιαίτερα απολαυστικό και κατατοπιστικό.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Μ.
Καλησπέρα σας
Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!
Ήταν ένα από τα πιο δημιουργικά και ενδιαφέροντα προγράμματα που έχω παρακολουθήσει έως τώρα.
Καλή συνέχεια στη δουλειά σας!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Υ.
Υπέροχα! Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και για τις γνώσεις που απέκτησα από το πρόγραμμα.
ΜΑΡΙΑ Χ.
Κύριε Χαριτάκη,
σας ευχαριστώ πολύ για την εκπαίδευση που μας παρείχατε, καθώς και για τον χρόνο που αφιερώσατε να απαντήσετε στα ερωτήματα που είχα κατά τη διάρκεια αυτής της εκπαίδευσης.
Καλή συνέχεια στο έργο σας.
Τ. ΜΑΡΙΑ
Καλησπέρα Κύριε Χαριτάκη σας ευχαριστώ πάρα πολύ και για την προετοιμασία και υποστήριξη στη διάρκεια του σεμιναρίου αλλά και για τα ευχάριστα αποτελέσματα που μου ανακοινώσατε!
Γ. ΛΑΜΠΡΟΣ
Καλησπέρα κύριε Χαριτάκη,
Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση και την άμεση διόρθωση της εξέτασης μου.
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη σειρά μαθημάτων που είχα την τύχη να παρακολουθήσω. Η μεταδοτικότητα σας είναι ανεκτίμητη, με έκανε να απολαμβάνω και να κατανοώ κάθε ενότητα γρήγορα κι ευχάριστα. Επίσης, η παρουσίαση του μαθήματος, η οργάνωση σε ενότητες και σε κεφάλαια, το περιεχόμενο τους και πάνω από όλα ο τρόπος διδασκαλίας σας αναδεικνύουν τα μαθήματα σας σε εκπαιδευτικό προϊόν υψηλότατου επιπέδου.
Είχα πολλούς δασκάλους και καθηγητές στην έως τώρα εκπαιδευτική μου πορεία και συγκαταλέγεστε στους καλύτερους εκπαιδευτικούς που είχα τη χαρά να συνεργαστώ.
Καλή συνέχεια και σας ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Σ.
Σας ευχαριστώ πολύ! Το μάθημά σας με βοήθησε πάρα πολύ στο να ακολουθήσω κάτι πιο κοντά στον τομέα μου!
Απλά και κατανοητά και φυσικά με ελεύθερο ωράριο, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο στην εποχή μας ειδικά για άτομα της ηλικίας μου.
Σας έχω ήδη προτείνει σε όσους ξέρω και ενδιαφέρονται σχετικά!
Previous
Next