Συνεδριακός Τουρισμός και Εξυπηρέτηση Πελατών

Συνεδριακός Τουρισμός και Εξυπηρέτηση Πελατών

Δωρεάν Σεμινάριο

Συνεδριακός Τουρισμός και Εξυπηρέτηση Πελατών

Το Freestudies.gr ως μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες εκπαίδευσης και κατάρτισης με 235.000 καταρτισμένους, προχωράει σε πολύ μεγάλη παροχή προς την Ελληνική Ταξιδιωτική Βιομηχανία.

Παρέχει ένα πολύτιμο σεμινάριο Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όποιον εργάζεται ή επιθυμεί να εργαστεί στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία. Συνεδριακός Τουρισμός και Εξυπηρέτηση Πελατών

Το σεμινάριο είναι μέρος του Best Seller κύκλου εκπαίδευσης και κατάρτισης του Freestudies.gr, στο οποίο έχουν εκπαιδευτεί μέχρι τώρα πάνω από 6.800 στελέχη τουρισμού της Ελλάδος.

Εξειδικευτείτε άμεσα στον συνεδριακό τουρισμό.

Αποκτήστε πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για περιορισμένο αριθμό εγγραφών.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

User Avatar
H Ράπτη Βασιλική μεγάλωσε και ολοκλήρωσε την βασική της εκπαίδευση στην επαρχεία Ελασσόνας, ως άριστη μαθήτρια. Με ξεκάθαρο προσανατολισμό στον τουρισμό, σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης έλαβε πτυχίο Παιδαγωγικής και Εκπαιδευτικής Επάρκειας, καθώς, πτυχίο Συμβούλου(ΣΕΠ) με Ειδίκευση στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό. Επαγγελματικά ασχολείται με την τουριστική βιομηχανία από το 1996 σε διάφορες τουριστικές επιχειρήσεις, πλέον ως σύμβουλος σε θέματα προσωπικού και εκπαίδευσής του, καθώς και με το ΙΝΣΕΤΕ ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Διαθέτει πλούσια διδακτική εμπειρία: στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ως εργαστηριακός συνεργάτης του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλίας, στην μεταδευτεροβάθμια στις σχολές του Υπουργείου Τουρισμού και Παιδείας, αλλά και σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς, όπως τα ΕΛ.ΚΕ. ΔΙ.Μ, ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων και Επιστημονική Υπεύθυνη προγραμμάτων Τουριστικών σπουδών. Σε ερευνητικό επίπεδο ασχολείται με τη Διαπολιτισμικότητα, τη σημασία αυτής στην εκπαίδευση και στον Τουρισμό, ενώ οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού με έμφαση στον Αγροτουρισμό αποτελεί ένα εξίσου σημαντικό αντικείμενο μελέτης. Βασική επιδίωξη των προσπαθειών της είναι η απόκτηση Τουριστικής Συνείδησης όλων όσων άμεσα ή έμμεσα εμπλέκονται στο τουριστικό σύστημα.