Vellum International Certificate in Photoshop

Vellum International Certificate in Photoshop

Το Photoshop είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που αυτή τη στιγμή κατέχει ηγετική θέση στην αγορά. Πάνω από το 90% των επαγγελματιών του δημιουργικού τομέα παγκοσμίως χρησιμοποιεί το πρόγραμμα Adobe Photoshop.

Το πιστοποιημένο πρόγραμμα «VELLUM INTERNATIONAL CERTIFICATE IN PHOTOSHOP» εμβαθύνει στις σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες του απαραίτητου αυτού εργαλείου και «ξεκλειδώνει» μυστικά που θα φανούν χρήσιμα σε επαγγελματίες κι ερασιτέχνες χρήστες εξίσου.

Με το Photoshop μπορείτε να επεξεργαστείτε εικόνες και φωτογραφίες, να δημιουργήσετε ψηφιακή τέχνη, μακέτες και γραφικά διαφόρων ειδών, φυλλάδια, αφίσες, κάρτες, καθώς και στοιχεία που αποτελούν αναπόσπαστα μέρη του Web Design, όπως banners, dividers, headers κτλ.

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο ώστε να καλύψει ένα μεγάλο εύρος των πιο δημοφιλών αναγκών των χρηστών του Photoshop, όπως επεξεργασία χρωμάτων και μεγέθους, layers και blending options, ρετουσάρισμα, εφέ και σκιές.

Χρησιμοποιήστε το PHOTOSHOP και βοηθήστε στην εξέλιξη της επιχείρησή σας δημιουργώντας έξυπνα και αποδοτικά γραφικά!

Αποκτήστε το «VELLUM INTERNATIONAL CERTIFICATE IN PHOTOSHOP» και ενισχύστε το βιογραφικό σας κάνοντας την διαφορά στην αγορά εργασίας, καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις επιθυμούν στο δυναμικό τους εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί γραφικά.

Ο σύγχρονος τρόπος εκμάθησης μέσω τηλεκατάρτισης έχει ως στόχο να δώσει τους καταρτιζόμενους, γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της εφαρμογής.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Αποφοίτους λυκείου, Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις δημιουργίας και επεξεργασίας εικόνων και δημιουργίας γραφικών.

Μετά το τέλος της επιμόρφωσης οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν:

  • Μοριοδοτούμενη Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος, η οποία θα συνοδεύεται από το συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass με απόδοση μονάδων ECVET.
  • Αναγνωρισμένη πιστοποίηση «VELLUM INTERNATIONAL CERTIFICATE IN PHOTOSHOP».

Το πρόγραμμα «VELLUM INTERNATIONAL CERTIFICATE IN PHOTOSHOP» είναι τρίμηνης διάρκειας και διδάσκεται αποκλειστικά με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης.

User Avatar
Ο Θωμάς Δούμας γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Αλεξάνδρειας, πετυχαίνοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις την είσοδό του στο τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς». Από το 2009 έως και σήμερα, εργάζεται ως Full Stack Web Developer και System Administrator. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, έχει συνεργαστεί με πλήθος εταιρειών για τη δημιουργία των ιστοσελίδων και των ηλεκτρονικών τους καταστημάτων, όπως επίσης και για τη δημιουργία των εταιρικών τους δικτύων ή τη βελτίωση των δικτύων που προϋπήρχαν, με στόχο τη μέγιστη δυνατή απόδοση και ασφάλεια των συστημάτων τους. Από το 2010 έως και το 2014 εργάστηκε παράλληλα ως μισθωτός στο Αριστοτέλειο Φροντιστήριο Μ.Ε., το οποίο εδρεύει στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Δημιούργησε το εσωτερικό δίκτυο της εταιρείας, την πλατφόρμα διδασκαλίας εξ’ αποστάσεως και την υποδομή cloud με την οποία γίνεται η πλήρης διαχείριση του μαθητολογίου. Δίδαξε επίσης το μάθημα της Πληροφορικής, αποκτώντας έτσι διδακτική εμπειρία. Πιστοποιήθηκε μέσω σεμιναρίων, τα οποία διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο Φροντιστών Ημαθίας, στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων» και στην «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών».
Γιώργος Κ.
Το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό, με αναλυτικές λεπτομέρειες για τη χρήση των εργαλείων και των δυνατοτήτων που προσφέρει το Photoshop. Αν και το χρησιμοποιούσα χρόνια με έκανε να αναθεωρήσω τον τρόπο χρήσης και να ανακαλύψω πληθώρα τεχνικών και συνδυασμών που πήγαν τις δουλειές μου σε άλλο επίπεδο. Τα βίντεο ήταν εξαιρετικά με τρόπο απλό και κατανοητό και η κάθε ενότητα σε βοηθούσε βήμα-βήμα να εμπεδώσεις το αντικείμενο της. Συνολικά ο εισηγητής, η διαδικασία εκμάθησης και οι εξετάσεις ήταν υποδειγματικά οργανωμένες το προσωπικό ευγενικό και κατατοπιστικό είναι μια εμπειρία που με βοήθησε να αποκτήσω γνώσεις από το σπίτι σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αντικείμενο. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά σας, έμεινα πραγματικά ευχαριστημένος σε όλα τα επίπεδα.
Σοφία Π.
Το μάθημα ήταν πολύ κατανοητό και εύκολο να το μάθω μέσα από τα βίντεο. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και το πρόγραμμα το έχω προτείνει και σε μια φίλη μου.
Ειρήνη Τ.
Η γενική εικόνα από το σεμινάριο photoshop είναι καθ' όλα θετική για όποιον χρειάζεται τη βασική γνώση γύρω από κάποιο πρόγραμμα! Από εκεί που δεν είχα ιδέα πώς λειτουργεί το προγραμμα τώρα μπορώ και το δουλεύω αρκετά καλά και το χρησιμοποιώ και στη δουλειά μου!
Ελένη Σ.
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη με το πρόγραμμα και με την δομή του. Επειδή συνεχίζω την εκπαίδευση μου στο photoshop κυρίως μέσω βίντεο στο YouTube, βλέπω ότι το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ περίπλοκο με άπειρες δυνατότητες. Μέσω του δικού σας προγράμματος πήρα μια σημαντική βάση για να ξεκινήσω, έχω κρατήσει σημειώσεις και συχνά ανατρέχω σ' αυτές. Γενικά, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από το πρόγραμμα και από την εξυπηρέτηση του ΕΛΚΕΔΙΜ.
Θέμης Κ.
Καλημέρα, το πρόγραμμα το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον και σίγουρα έμαθα πολύ καλύτερα από όσα γνωριζα ως αυτοδίδακτος το συγκεκριμένο πρόγραμμα(PS). Τα βίντεο ήταν αρκετά κατατοπιστικά και ο εκπαιδευτής επίσης πολύ καλός και κατανοητός. Θεωρώ ότι όλα αυτα μαζί με το μικρό κόστος του όλου προγράμματος το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει το Photoshop.
Γιώργος Λ.
Καλησπέρα σας, η εμπειρία μου σε σχέση με το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι αρκετά θετική. Παρόλο που έχω αρκετή εμπειρία στον χώρο του design, τα μαθήματα ήταν αρκετά κατατοπιστικά με προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες του photoshop και σωστή επεξήγηση του interface του προγράμματος. Ειδικότερα, για ένα άτομο το οποίο είχε περιορισμένη ή και καθόλου εμπειρία με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, τα πρώτα μαθήματα μπορούσαν να του δώσουν σωστές πληροφορίες ώστε να κατανοήσει καλύτερα βασικές έννοιες.
Παναγιώτης Γ.
Πολύ καλό σεμινάριο, ο εισηγητής είναι επεξηγηματικός πολύ και με σωστή καθοδήγηση! Ευχαριστώ πολύ!
Ερμής Κ.
Δεν γνώριζα καθόλου να χειρίζομαι το πρόγραμμα, ήταν λαβύρινθος για εμένα, και παρακολουθώντας τα μαθήματα σας κατάφερα να περάσω την εξέταση με 80%. Σας ευχαριστώ.
Αναστασία Γ.
Ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκα με την online εκμάθηση και ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Ο τρόπος εκμάθησης ήταν εύκολος και βολικός καθώς μπορούσα να βλέπω τα βίντεο όποτε είχα εγώ χρόνο και όσες φορές ήθελα! Η εξέταση στο τέλος ήταν βασισμένη σε διεθνή δεδομένα εξετάσεων. Όλοι στην Vellum πολύ ευγενικοί και συνεργάσιμοι!
Κατερίνα Χ.
Η εμπειρία μου στο πρόγραμμα ήταν πολύ ευχάριστη. Αρχικά η δομή του μαθήματος ήταν πολύ καλή. Εσείς έχετε μεγάλη μεταδοτικότητα και είστε όσο επεξηγηματικός χρειάζεται. Μου έχουν αποτυπωθεί αρκετές γνώσεις χωρίς να χρησιμοποιώ το photoshop στην καθημερινότητα μου.
Πάνος Μ.
Το σεμινάριο που ολοκλήρωσα μέσω του προγράμματος FreeStudies ήταν εξαιρετικό και ιδιαιτέρως βοηθητικό για εμένα προσωπικά. Μου έδωσε την δυνατότητα να επεκτείνω τις βασικές γνώσεις που είχα για το Photoshop με αποτέλεσμα να μπορώ να χρησιμοποιήσω πιο αποδοτικά τα εργαλεία του στη δουλειά μου. Όλες οι ενότητες βίντεο ήταν πολύ κατατοπιστικές και τα παραδείγματα σε βοηθούσαν στην πράξη να καταλάβεις πως λειτουργεί το εκάστοτε εργαλείο του προγράμματος.
Χρήστος Γ.
Οι εντυπώσεις μου από το πρόγραμμα είναι μόνο θετικές. Παρότι δουλεύω χρόνια το Photoshop, έμαθα αρκετά νέα πράγματα κι αυτό ήταν κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα! Επιπλέον όποτε χρειάστηκα κάποια εξυπηρέτηση από το FreeStudies η ανταπόκριση υπήρξε άμεση. Επίσης πολύ καλό ήταν και το σύστημα εξετάσεων· φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, ξεκάθαρο στο τι ζητάει - βοηθάει τον εξεταζόμενο να του φύγει το όποιο άγχος.
Χριστίνα Σ.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το πρόγραμμα. Όσον αφορά την ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, είναι πολύ βολική για μένα, καθώς μπορώ να μελετήσω όποτε θέλω/μπορώ, όπου κι αν βρίσκομαι. Ο τρόπος διδασκαλίας μέσω των βίντεο, ο οδηγός του Photoshop αλλά και τα τεστ της κάθε ενότητας ήταν πολύ βοηθητικά. Εξηγήθηκαν πολύ καλά οι εφαρμογές του Photoshop. Γνώριζα ήδη μερικές εφαρμογές κι εκείνες που με εντυπωσίασαν ήταν οι πιο προχωρημένες και περίπλοκες.
Previous
Next