Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Εξειδίκευσης στο AutoCad (2D & 3D)

Αποκτήστε με το Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην εκμάθηση AutoCad (2D & 3D), που προσφέρουν τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.), γνώσεις και δεξιότητες που σας βοηθάνε να βελτιώστε σημαντικά το βιογραφικό σας και να βάλετε τα θεμέλια για μια επιτυχημένη καριέρα!

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για όσους θέλουν να αποκτήσουν τις γνώσεις για να μπορούν να σχεδιάζουν απλά αλλά και σύνθετα σχέδια όλων των ειδικοτήτων, να μπορούν να ανταπεξέρχονται σε οποιαδήποτε πρόκληση της αγοράς εργασίας αλλά και να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους.

  • Υλοποίηση με e-learning.
  •  Διάρκεια 400 ώρες.
  • Απόκτηση Βεβαίωσης Παρακολούθησης
  • Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση από το φορέα Vellum Global Educational Services.
  • Απόδοση μονάδων ECVET 20.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Top
FreeStudies
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.