ΔΩΡΕΑΝ τα Online Μαθήματα και η Βοήθεια Εκπαιδευτή με στόχο το Πτυχίο Αγγλικών

ΔΩΡΕΑΝ τα Online Μαθήματα και η Βοήθεια Εκπαιδευτή με στόχο το Πτυχίο Αγγλικών

Το freestudies.gr παρέχει ΔΩΡΕΑΝ σε Όλους, τα Αναγνωρισμένα Online Μαθήματα Αγγλικών, με τα οποία έμαθαν Αγγλικά 7.500 σπουδαστές μας!

Η προσφορά ισχύει Μόνο για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Τελικές Εξετάσεις Πιστοποίησης και να αποκτήσουν Αναγνωρισμένο Πτυχίο Αγγλικής Γλωσσομάθειας!

Αποκτήστε LOWER – ADVANCED – PROFICIENCY από το σπίτι σας, σε τρεις μήνες!

 

ü  Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ το πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών!

ü  Παρέχεται πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών!

ü  Παλαιότερα θέματα εξετάσεων χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

ü  Παρακολούθηση μαθημάτων σε βιντεομαθήματα.

ü  Δωρεάν χρήση των παροχών της πλατφόρμας για 3 μήνες.

ü  Δωρεάν κάρτα σπουδαστή.

ü  Δωρεάν αποστολή πιστοποιητικού στον χώρο σας.

ü  Τηλεδιάσκεψη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη δομή της εκπαίδευσης αλλά και της εξέτασής σας.

ü  Άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με την εκπαιδεύτρια μέσω email οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε.

ü  Παροχή επιπλέον υλικού εξατομικευμένα μέσω email για κάθε υποψήφιο.

ü  Επιπλέον θέματα εξετάσεων για περισσότερη εξάσκηση πέραν των θεμάτων που έχουν δοθεί από τον φορέα πιστοποίησης.

ü  Πλούσιο υλικό για προφορική και γραπτή επικοινωνία εκτός του τελικού στόχου που είναι η πιστοποίηση.

ü  15 θέματα εκθέσεων που μπορούν να ολοκληρωθούν  προαιρετικά από εσάς.

ü  25 επιπλέον Reading με ασκήσεις πολλαπλών επιλογών.

ü  10 επιπλέον θέματα εξετάσεων με Listening & Reading.

ü  Επιπλέον ασκήσεις πολλαπλών επιλογών με 150 ερωτήσεις.

ü  Δυνατότητα ολοκλήρωσης εκθέσεων και διόρθωσης από την εκπαιδεύτρια αξιολογώντας το κείμενο και υποδεικνύοντας τη σωστή δομή του.

ü  Πλατφόρμα εκπαίδευσης η οποία ανανεώνεται συνεχώς με υλικό εξάσκησης.

ü  Tips για την επιτυχία σας στις τελικές εξετάσεις.

ü  Εναλλακτικός τρόπος εκπαίδευσης χρησιμοποιώντας ψηφιακά μέσα.

ü  Παρουσίαση για τα λάθη που εντοπίζονται συχνά στις τελικές εξετάσεις.

ü  Πλούσιο υλικό με λεξιλόγιο και ασκήσεις εμπέδωσης.

ü  Πλήρης και συνεχής υποστήριξη όλων των εκπαιδευομένων καθόλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

ü  Πιστοποίηση για κάθε εκπαιδευόμενο που συμπεριλαμβάνεται στη τιμή των 190 ευρώ.

ü  Δηλώνετε ΕΣΕΙΣ την ημέρα και την ώρα εξέτασης που επιθυμείτε να εξεταστείτε, από τον χώρο σας, μέσω του προσωπικού σας υπολογιστή.

ü  Άμεση ενημέρωση για τα αποτελέσματά μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις. 

Το freestudies.gr παρέχει την δυνατότητα σε όλους για Online μαθήματα Αγγλικών
και εύκολη Online Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση.

Αποκτήστε LOWER – ADVANCED – PROFICIENCY από το σπίτι σας, σε τρεις μήνες!

Αποκτήστε γρήγορη μοριοδότηση με την Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών  (B2,C1,C2) .

 • Το μόνο με βιντεομαθήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες κάθε επιπέδου (Α1-Γ2)
 • Συνεχής υποστήριξη από την εκπαιδεύτρια
 • Κατάλληλο για ενήλικες χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην Αγγλική γλώσσα
 • Με έξτρα Mock Tests (προσομοίωσης) της εξέτασης
 • Πολύ χαμηλό κόστος
 • Αναγνωρισμένο πιστοποιητικό σε όλα τα επίπεδα και και με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ
 • Δίνετε εξετάσεις από την άνεση του σπιτιού σας
 • ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading – Listening (ούτε προφορικά, ούτε έκθεση) και ΜΟΝΟ με ερωτήσεις ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
 • Μπορείτε να δώσετε όποτε θέλετε εσείς καθώς εξετάσεις διεξάγονται 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Μαθαίνετε άμεσα τα αποτελέσματά σας και μετά από 2 με 3 εργάσιμες λαμβάνετε την πιστοποίηση σας

Αποκτήστε LOWER – ADVANCED – PROFICIENCY από το σπίτι σας, σε δύο μήνες!

Το ”Freestudies Learn English” απευθύνεται σε ενήλικες που στοχεύουν στην απόκτηση Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στην Αγγλική Γλώσσα και καλύπτει τα επίπεδα από το Α1 έως και το επίπεδο C2.

Πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος με στόχο την απόκτηση Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, καλείστε να ολοκληρώσετε ένα τεστ κατάταξης πολλαπλής επιλογής. Το τεστ κατάταξης είναι υποχρεωτικό, διαβαθμισμένης δυσκολίας, ξεκινώντας από πολύ βασικά γραμματικά φαινόμενα επιπέδου Α1 μέχρι και το επίπεδο Γ2, με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

Οι 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που καλείστε να απαντήσετε, στοχεύουν στην αντικειμενικότερη αξιολόγηση σας, κατατάσσοντάς σας στο πραγματικό επίπεδο γλωσσομάθειας που κατέχετε πριν την έναρξη του προγράμματος.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του τεστ κατάταξης, ο κάθε εκπαιδευόμενος θα γνωρίζει απευθείας σε ποιο γνωστικό επίπεδο βρίσκεται.

Το πρώτο στάδιο του προγράμματος, πραγματεύεται αρχικά την εκμάθηση των γραμματικών φαινομένων. Σε συνδυασμό με το λεξιλόγιο, έχετε τη δυνατότητα να ακούτε τη προφορά των λέξεων και να μαθαίνετε ταυτόχρονα τη σημασία τους. Το λεξιλόγιο χωρίζεται σε κατηγορίες, βοηθώντας τον κάθε εκπαιδευόμενο να ξεχωρίζει αλλά και να αφομοιώνει τις λέξεις πιο εύκολα. Στη συνέχεια του προγράμματος, παρατίθενται χρήσιμες εκφράσεις τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στον προφορικό αλλά και στον γραπτό λόγο.

Το δεύτερο στάδιο αποτελείται από θέματα παλαιότερων εξετάσεων. Οι συγκεκριμένες εξετάσεις είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας όπως και τα τεστ όπου έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε. Η πρακτική σας εξάσκηση πάνω σε πραγματικά θέματα εξετάσεων, σας βοηθά ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα για το πώς θα είναι η διαδικασία της τελικής εξέτασης.

Τα μαθήματα είναι βιντεοσκοπημένα. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου, υπάρχουν επαναληπτικές ασκήσεις για εξασκηθείτε αλλά και για να εμπεδώσετε καλύτερα το μάθημα. Ακόμα, στην πλατφόρμα θα βρείτε:

 • Χρήσιμες συνδετικές λέξεις και εκφράσεις τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώστε τον προφορικό και γραπτό σας λόγο στον εργασιακό σας χώρο, σε κάποιο ταξίδι ή στην επικοινωνία σας με κάποιον που διαμένει στο εξωτερικό.
 • Έξτρα υλικό εκπαίδευσης με ερωτήσεις και ενδεικτικές απαντήσεις σε ζητήματα γενικού ενδιαφέροντος, τα οποία θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις σας.
 • Λεξιλόγιο το οποίο είναι απαραίτητο για τις τελικές σας εξετάσεις όπως και όλα τα γραμματικά φαινόμενα τα οποία παρουσιάζονται στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του FreeStudies.

Μεθοδολογία εκπαίδευσης

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με ασύγχρονη τηλεκατάρτιση. Επίσης, θα υπάρχει επίλυση αποριών μέσω e-mail.

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ

Χρησιμοποιείται για:

Η διαδικασία σε βήματα

Εγγραφή

Δηλώστε ενδιαφέρον και εγγραφείτε άμεσα για να αποκτήσετε το voucher εξέτασής σας

14 ΤΕΣΤ Προσομοίωσης Εξετάσεων (MOCK TESTS)

Προετοιμαστείτε κατάλληλα με την βοήθεια των 14 MOCK TESTS που σας παρέχουμε στο έξτρα πακέτο εξάσκησης για ένα σίγουρο, εύκολο και άμεσο αποτέλεσμα για το επίπεδο που σας ενδιαφέρει (Β2, C1, C2) - Τα Mock Tests προσομοιάζουν την Τηλεξέταση. Παρέχονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε υποψήφιου και Mock Tests (Τεστ προσομοίωσης της εξέτασης!) με τα οποία μπορεί κάποιος εύκολα και γρήγορα να εξασκηθεί με βάση την εξέταση ώστε να έχει ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

Εκπαιδευτικό Υλικό Προετοιμασίας - Εξάσκησης

Παράλληλα με τα Mock Tests σας παρέχεται έξτρα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό προετοιμασίας - εξάσκησης σε ενότητες (Vocabulary, Grammar, Reading) βασισμένες στην Πιστοποίηση

Τηλεξέταση

Δηλώστε τηλεξέταση μέσω e-mail, όποια ημέρα και ώρα επιθυμείτε. Τηλετάσεις γίνονται ανά μία ώρα κάθε ημέρα!

Πιστοποιητικό - Αποτελέσματα

Μάθετε τους βαθμούς σας ακριβώς μετά την Τηλεξέταση σας - Λάβετε το πιστοποιητικό άμεσα

Άμεση Δυνατότητα επανεξέτασης

Δώστε Επανεξέταση ακόμα και την ίδια ημέρα!

Τι χρειάζεται ο υποψήφιος;

Υπολογιστή

Web Camera

Internet

Ακουστικά

Διάρκεια Online Εξέτασης

60-90 Λεπτά

Listening

25 λεπτά (περίπου)

Reading

35 λεπτά (περίπου)

Listening Practice

Listening Part 2a
Listening Part 2b
User Avatar
Η Αλεξάνδρου Ειρήνη είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Εφαρμογών Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση & το Εμπόριο με εξειδίκευση στη Μετάφραση. Δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης και πιο συγκεκριμένα στη βελτίωση και την αναβάθμιση της εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων. Έχει λάβει μέρος ως εξετάστρια σε φορείς Πιστοποίησης της Αγγλικής γλώσσας. Έχει αναλάβει εθελοντικά τη μετάφραση κειμένων για λογαριασμό Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί και ως αρθρογράφος. Επίσης, από το 2010, είναι μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Μεταφραστών αναλαμβάνοντας τη μετάφραση εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς επίσης και την επιμέλεια εμπορικών ιστοσελίδων στον ιδιωτικό τομέα. Παράλληλα, δραστηριοποιείται ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων σε ΚΔΒΜ παρουσιάζοντας σεμινάρια στην Αγγλική Γλώσσα. Έχει λάβει μέρος σε ημερίδες που σχετίζονται με την βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας κυρίως σε παιδιά και παράλληλα συμμετέχει σε σεμινάρια που αφορούν τις μαθησιακές δυσκολίες. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση την κέρδισε από νωρίς, καθώς έχει κάνει έρευνα πάνω στην περίπτωση των ΜOOC, στην εκπαίδευση αλλά και στη θέση των Ξένων Γλωσσών στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
ΕΥΓΕΝΙΑ Λ.
Σας ευχαριστώ πολύ κ.Αλεξάνδρου για την καθοδήγηση. Μου άρεσε πολύ η φράση που είπατε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη να βάζουμε στόχους κ να τους πραγματώνουμε όσο ψηλά κ να είναι. Ελπίζω κ γω να καταφέρω το στόχο μ κ να αποκτήσω ένα πτυχίο ξένης γλώσσας που μου λείπει. Το τεστ κατάταξης το ολοκλήρωσα κ ξεκινάω την παρακολούθηση. Ευχαριστώ κ πάλι για την κατανόησή σας!
ΜΑΡΙΑ Δ.
Ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα μαθήματα που παρακολούθησα στα Αγγλικά και ότι έδωσα εξετάσεις το Σάββατο. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα.
Listening : 33/50
Reading : 41/50
Writing : 42/50
Speaking : 50/50
High Pass :)
ΜΑΡΙΑ Κ.
Ήθελα να σας πω ότι περσι πηρα το proficiency μαζί σας και φέτος είμαι στο Λονδίνο και εργάζομαι ως δασκάλα σε ένα ελληνικό και ένα αγγλικό σχολείο. Σε αυτό, φυσικά, συνέβαλε κ το γεγονός ότι ήρθα με αυτό το δίπλωμα που με βοηθήσατε να πάρω αλλά και με τις γνώσεις που μου είχατε μεταλαμπαδεύσει.
ΚΩΣΤΑΣ Δ.
Καλησπέρα! Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι μολις ελαβα τα επιτυχη αποτελεσματα των προφορικων μου εξετασεων. Δεν το πηραμε με high pass οπως τα γραπτα αλλα και το pass εμενα μου αρκει! Θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τη συνεργασια και για την βοηθεια που αγογγυστα μου προσφερατε!
ΜΑΡΙΑ
Μόλις έλαβα τα αποτελέσματα. Πέρασα.
listening 31/50
Reading 33/50
writing 30/50
Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια.
ΕΙΡΗΝΗ Τ.
Καλησπερα Ειρηνη! Εχω πολυ καλα νεα, σημερα βγηκαν τα αποτελεσματα για το c2 και το περασα!!!! Στην εκθεση πηγα πολυ καλα, ειχα high pass. Θελω να σε ευχαριστησω κ παλι για την τελεια συνεργασια κ γιαυτα που εμαθα! Ηταν μια πολυ ευχαριστη εμπειρια! Ευχομαι παντα επιτυχιες, καλη συνεχεια!
ΙΩΑΝΝΗΣ Θ.
Πρώτα από όλα θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για την οργάνωση αλλά και ότι προσφέρετε μια πολύ οικονομική λύση για απόκτηση πιστοποιητικών διαφόρων κατηγοριών.
Το αρχείο για τα μαθήματα εκμάθησης αγγλικών είναι η καθηγήτρια η οποία είναι εξαιρετική στην δουλειά της.
ΜΑΡΙΑ Δ.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έδωσα τις εξετάσεις ESOL (γραπτά και προφορικά) στο επίπεδο C2 και είχα επιτυχή αποτελέσματα και στα 2!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και σας εύχομαι καλή συνέχεια!!
ΜΑΡΙΑ Π.
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και την άμεση απάντηση σε όσες απορίες είχα. Επίσης, οι γενναιόδωροι βαθμοί στις εκθέσεις μου μείωσαν το άγχος! Συστήνω αυτό το πρόγραμμα ανεπιφύλακτα σε γνωστούς μου.
ΛΟΥΚΙΑ Δ.
Η Καθηγήτρια μας, είναι εξαιρετικός, καταπληκτικός, αξιόλογος και αξιότιμος άνθρωπος, με όλη,την κατατοπιση και την λεπτομέρεια, με μεράκι, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, σεβασμό,με όλη, την αφοσίωση, της εμπειρίας και της εμπιστοσύνης μαζί, με εσάς!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δ.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, πραγματικά το υλικό της πλατφόρμας είναι πολύ καλό και βοηθητικό. Αξίζουν και σε εσάς συγχαρητήρια. Εύχομαι και ελπίζω να υπάρχουν άνθρωποι που θα τολμήσουν και θα θέλουν να μάθουν μέσα από τη πλατφόρμα σας διότι είστε καταπληκτική.
Θ. Ι.
Θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για την οργάνωση αλλά και ότι προσφέρετε μια πολύ οικονομική λύση για απόκτηση πιστοποιητικών διαφόρων κατηγοριών. Το αρχείο για τα μαθήματα εκμάθησης αγγλικών είναι η καθηγήτρια η οποία είναι εξαιρετική στην δουλειά της.
Δ. Λ.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι με τα μαθήματα της τηλε-κατάρτισης των Αγγλικών τα πάω πάρα πολύ καλά και συνεχίζω και επιμένω πάντα στην προσπάθεια μου και στην επίδοση μου με κουράγιο, ελπίδα και υπομονή. Ότι απορίες, διευκρινίσεις και θέματα έχω, ενημερώνω την καθηγήτρια μου και εσάς! Επίσης, θα ήθελα, να σας ενημερώσω, ότι η καθηγήτρια μας, είναι εξαιρετικός άνθρωπος, μας κατατοπίζει με την κάθε λεπτομέρεια, με μεράκι, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, σεβασμό, με όλη την αφοσίωσή της! Σας ευχαριστώ, πάρα πολύ, να είστε καλά, για όλα αυτά.
Ε. Π.
Το υλικό ήταν κατανοητό και άψογα κατηγοριοποιημένο. Αυτό το έκανε ακόμα πιο πολύ κατανοητό, ακόμη και από φροντιστήρια που έκανα σα παιδί. Σας είμαι ευγνώμων! 
Τ. Σ.
Σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε και την πολύτιμη βοήθεια που μου προσφέρατε για να μπορέσω να ολοκληρώσω την προσπάθεια μου και να επιτύχω τον στόχο μου. Η αλήθεια είναι ότι εάν δεν προσφέρατε αυτήν την δυνατότητα (βοήθεια on-line, εξετάσεις στο χώρο σου κτλ) θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και πιστεύω για όλους όσους έχουν πολλές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσουν, να πάρουν την απόφαση να ξεκινήσουν από την αρχή την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Η βοήθεια σας και η άμεση ανταπόκριση σας σε οποιαδήποτε απορία μου πραγματικά αποδείχτηκε πολύτιμη!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Previous
Next