Πιστοποιημένος Personal Trainer

Πιστοποιημένος Personal Trainer

Πιστοποιημένος Personal Trainer

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο, οι εγγραφές άρχισαν

Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας για να σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας

Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στο να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των επιμορφούμενων, οι οποίοι εργάζονται ή σκοπεύουν να εργαστούν στον τομέα της υγείας ή του αθλητισμού.

Το πρόγραμμα Πιστοποιημένος Personal Trainer αποσκοπεί στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των επιμορφούμενων, οι οποίοι εργάζονται στον τομέα της προπονητικής ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον τομέα αυτό.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει όλες τις γνώσεις που χρειάζεται ένας προπονητής φυσικής κατάστασης ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις κάθε ενδιαφερόμενου, ο οποίος επιθυμεί να γυμναστεί.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα λάβετε γνώσεις γύρω από το πώς να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής προσαρμοσμένο πάνω στις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε ενδιαφερόμενου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  1. Σε απασχολούμενους στον τομέα του αθλητισμού (προπονητές, γυμναστές, personal trainers)
  2. Σε επαγγελματίες υγείας (φυσικοθεραπευτές, διαιτολόγους, διατροφολόγους)
  3. Σε οποιοδήποτε άτομο επιθυμεί να επιμορφωθεί στις βασικές αρχές της άσκησης και της προπονητικής και να εργαστεί στον τομέα αυτό.

Μεθοδολογία εκπαίδευσης

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης έχει τετράμηνη διάρκεια και οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου online.

Πιστοποίηση

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού Πιστοποιημένος Personal Trainer μέσω της εξεταστική μεθόδου examinyπου υποστηρίζεται από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ: ΔΩΡΕΑΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 400 ΩΡΕΣ

ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ECVET: NAI

ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΔΒΜ2, ΚΩΔ. ΕΟΠΠΕΠ: 2000453

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ:  Vellum Global Educational Services

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ

Ενότητα 1: Ανατομία

Ενότητα 2: Αξιολόγηση πελατών

Ενότητα 3: Προπόνηση αντίστασης

Ενότητα 4: Βίντεο με ασκήσεις στο γυμναστήριο

Ενότητα 5: Αερόβια άσκηση κι ενδυνάμωση

Ενότητα 6: Ευκαμψία - Ευλυγισία

Ενότητα 7: Προθέρμανση - Αποθεραπεία

Σπανού Ανθή

Η Σπανού Ανθή σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Είναι εξειδικευμένη στον τομέα της προπονητικής. Εδώ και αρκετά χρονιά αναλαμβάνει τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων ενηλίκων, καθώς και παιδιά προσχολικής ηλικίας. Παράλληλα με αυτό δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα της προπονητικής.