Πληροφορική

International Diploma in Internet & Social Media Marketing
Δίδακτρα 300€ - Κόστος Πιστοποίησης 190€
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και κερδίστε έκπτωση 50%! Το Internet Marketing είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να προσελκύσετε τους πελάτες της επιχείρησής σας, ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Μπορεί να συναντήσετε τους όρους Online Marketing ή Digital Marketing, οι οποίοι αναφέρονται στο ίδιο ακριβώς αντικείμενο, το οποίο είναι η διαδικασία προώθησης μιας επιχείρησης ή επωνυμίας […]
Vellum International Certificate in Photoshop
Δίδακτρα 300€ - Κόστος Πιστοποίησης 190€
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και κερδίστε έκπτωση 50%! Το πρόγραμμα «VELLUM INTERNATIONAL CERTIFICATE IN PHOTOSHOP» στοχεύει στην εκμάθηση όλων των απαραίτητων εφαρμογών για την δημιουργία - επεξεργασία εικόνας ή φωτογραφίας. Σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε την εργασία σας, παρέχοντάς σας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα επιτυχημένο σχεδιασμό.
Πιστοποιημένος Ειδικός στην Ασφάλεια Δεδομένων και Δικτύου
Δίδακτρα 300€ - Κόστος Πιστοποίησης 190€
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και κερδίστε έκπτωση 50%! Στο πρόγραμμα Vellum International Diploma in IT and Cyber Security, θα μάθετε πως να ενισχύσετε, να προστατεύσετε και να βελτιώσετε το δίκτυό σας.
Mastering Word for Business
Δίδακτρα 0€ - Κόστος Πιστοποίησης 190 €
Στο πρόγραμμα Mastering Word, θα αποκτήσετε όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να μπορείτε να δημιουργείτε και να επεξεργαστείτε επαγγελματικά έγγραφα κειμένου.
Πιστοποίηση στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (e-shop)
Δίδακτρα 300€ - Κόστος Πιστοποίησης 190€
  Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και κερδίστε έκπτωση 50%! Το WordPress μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τόσο για απλές όσο και για σύνθετες ιστοσελίδες. Στο πρόγραμμα "Πιστοποίηση στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (e-shop)", θα καλύψουμε όλα τα βασικά αλλά και πολύ χρήσιμα θέματα σε επίπεδο πιο προχωρημένων χρηστών.
Mastering Excel for Business
Δίδακτρα 300€ - Κόστος Πιστοποίησης 150€
  Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας και κερδίστε έκπτωση 50%! Το πιστοποιημένο πρόγραμμα σταδιοδρομίας «Mastering Excel for Business» στοχεύει όχι απλά στην εκμάθηση των απαραίτητων εφαρμογών του Excel αλλά κυρίως στις προηγμένες δεξιότητες που μπορείτε να αποκτήσετε ως πραγματικός επαγγελματίας γύρω από τα επιχειρηματικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.
Vellum Certified IT Project Manager
Δίδακτρα 0€ - Κόστος Πιστοποίησης 190€
Σήμερα οι μάνατζερ έργου (Project managers) έχουν ρόλο “κλειδί” στην εισαγωγή νέων προϊόντων και την καθοδήγησή τους προς την επιτυχία. Ως ηγέτες στη βιομηχανία της Πληροφορικής, οι μάνατζερ έργων πληροφορικής χαράσσουν στρατηγικές και οργανώνουν, προσεκτικά σχεδιασμένα, πλάνα δράσης για να ολοκληρώσουν τα έργα µε επιτυχία, συχνά ενσωματώνοντας δυναμικές σύνθετες και εναλλασσόμενες απαιτήσεις.